Signaal beleggen

Beter beleggen door het volgen van professionals

Enkele maanden geleden is ProBeleggen gestart, maar hoe werkt ProBeleggen eigenlijk?

Het idee achter ProBeleggen is simpel, maar doeltreffend. Er zijn diverse professionals uit de beleggingsindustrie bijeengebracht en zij geven u inzicht in hun beleggingen. Bij ProBeleggen staat u zelf aan het roer, maar u staat er niet alleen voor. U heeft namelijk altijd inzicht in de portefeuilles en analyses van bewezen professionals. Daarmee beschikt u over lange termijn ondersteuning bij het beheren en laten groeien van uw vermogen.

 1. Selecteer uw Pro’s
  Iedere Pro heeft een eigen strategie, een eigen focus gebied en een eigen risico/rendementsdoelstelling. Op basis van gegevens als beleggingsstijl, verwacht rendement en historische resultaten kiest u een of meerdere Pro’s die aansluiten bij uw persoonlijke doelstellingen en risicobereidheid.
 2. Ontvang gratis portefeuille alerts
  Alle beleggingsprofessionals op ProBeleggen schrijven een aantal keren per maand een analyse. Bijvoorbeeld een investment case, portefeuille update of marktvisie. Zodra de professional die u volgt een kansrijke investering ziet of juist besluit om winst te nemen, dan wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld. Ruim voordat de professional zijn transactie uitvoert ontvangt u een email en/of sms. Zonder verdere kosten uiteraard. Op deze manier bent u altijd goed geïnformeerd. Of u nu thuis, aan het werk of op vakantie bent.
 3. Bestudeer online de portefeuille en updates
  Op ProBeleggen heeft 24 x 7 toegang tot de door u gekozen Pro(‘s). Na inloggen op uw eigen omgeving ziet u direct of er voor u relevante updates zijn. Online kunt u altijd de huidige stand van zaken zien voor wat betreft de samenstelling van de portefeuille, actuele koersen en behaalde resultaten. Uiteraard vindt u hier ook alle eerdere investmentcases, mutaties en marktvisies. Heeft u een sms ontvangen over een investering die nu interessant is? Lees dan online de uitgebreide onderbouwing.
 4. Beslis zelf
  Wanneer de Pro die u volgt een aan- of verkoop doet, is het essentieel dat u zich kunt vinden in de beslissing van de Pro. Belangrijker nog, past de investering ook bij uw persoonlijke situatie en doelstelling? Zit u op een lijn met de Pro, dan kunt u meedoen. Ziet u het anders of vindt u het te risicovol? Dan laat u het bericht voor wat het is. U krijgt richting, maar beslist zelf. ProBeleggen voorziet in ondersteuning, maar u kunt er geen transacties doen. Dit doet u bij uw eigen bank of broker.

ProBeleggen gelooft niet in korte termijn tips, maar in permanente ondersteuning en gestructureerde vermogensopbouw. Bij ProBeleggen zijn de beste professionals continu met de financiële markten bezig. Zij beheren ieder hun eigen beleggingsportefeuille met €25.000 eigen geld. U wordt alleen geïnformeerd wanneer dit nodig is en hoeft zich verder geen zorgen te maken om uw beleggingen.

Bij ProBeleggen kunt u kiezen uit drie abonnementen;
– brons, toegang tot 1 Pro voor 99 cent per dag
– zilver, toegang tot 3 Pro’s voor € 1,59 per dag
– goud, toegang tot alle Pro’s voor € 1,99 per dag

Voor iets meer dan 700 euro per jaar krijgt u advies van 7 ervaren beleggingsprofessionals.